Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Un miler de farmacèutics barcelonins es reuneixen a l’auditori

Un miler de farmacèutics barcelonins es reuneixen a l’auditori

20 novembre 2013

Prop d’un miler de titulars de farmàcia barcelonins van assistir el passat 19 de novembre a una reunió informativa a l’Auditori de Barcelona que va tenir  com a objectiu que coneguessin de primera mà, a través del president del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, Jordi de Dalmases, i del president de la FEFAC, Antoni Torres, els següents punts.

  • La situació actual d’impagaments
  • Les accions desenvolupades fins al moment
  • Analitzar les mesures a prendre a curt i a mig termini.

Tenint això en compte, les futures mesures reivindicatives dels farmacèutics resten subjectes a que la Generalitat compleixi amb aquest compromís de calendari.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal