Estàs aquí: Inici > Món col·legial > La Vocalia d’Atenció Primària del Col·legi vol potenciar la formació online

La Vocalia d’Atenció Primària del Col·legi vol potenciar la formació online

21 novembre 2013

En l’última reunió de la Vocalia d’Atenció Primària, realitzada per videoconferència per facilitar el seguiment dels professionals que no es podien desplaçar a la seu col·legial, es va parlar de les necessitats formatives del farmacèutic. Els temes legislatius o els relacionats amb la seguretat dels medicaments són alguns dels àmbits importants que es van destacar ja que “El farmacèutic d’atenció primària necessita actualització contínua en aquests camps” tal com va comentar Roser Vallès, vocal d’Atenció Primària del Col·legi. També es va remarcar la intenció per part de la Vocalia de potenciar la formació online dins de l’oferta formativa del Col·legi.

Dins de la reunió es va realitzar la sessió formativa “Actualització de l’evidència en Hiperplàsia Benigna de Pròstata (HBP)”, a càrrec del Dr. Ángel Rodríguez i amb el patrocini de GlaxoSmithKline (GSK).

Una altra de les qüestions tractades a la trobada van ser els dipòsits de medicaments dels Centres d’Atenció Primària i la importància que es compleixi la normativa i que es segueixin els processos qualitatius necessaris.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal