Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Les farmàcies catalanes no han cobrat les receptes dispensades a l’octubre

Les farmàcies catalanes no han cobrat les receptes dispensades a l’octubre

5 desembre 2013

Les farmàcies catalanes no han cobrat les receptes dispensades el mes d’octubre, pagament previst per al 5 de desembre segons el Concert vigent signat amb el CatSalut. La factura d’octubre ascendeix a 118 milions d’euros, i també resta pendent que es faci efectiu el pagament dels medicaments dispensats el mes de setembre (107 milions d’euros).

La corporació farmacèutica espera cobrar una d’aquestes dues mensualitats pendents abans que s’acabi l’any, tal i com els va anunciar la Generalitat, el passat 19 de novembre, en una carta on s’incloïa un calendari de pagaments que també recollia el compromís de l’Administració de posar-se al dia dels seus deutes durant el 2014. Això implicaria fer efectiu el pagament de la darrera mensualitat que quedaria pendent de l’any 2013 i pagar, a partir del gener, d’acord amb la data que estableix el Concert. Per tant, el 5 de gener s’hauria de cobrar la factura dels medicaments dispensats al novembre del 2013, el 5 de febrer la factura del desembre, i així successivament.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal