Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Ginecologia per a farmacèutics

Ginecologia per a farmacèutics

10 desembre 2013

Què han de fer les dones quan tenen estries? Com poden hidratar la zona íntima? Aquestes van ser algunes de les preguntes que es van respondre a la conferència “Cura de pell i salut vaginal en ginecologia” que va tenir lloc al Col·legi el 14 de novembre.

L’acte, patrocinat per ISDIN, està emmarcat dins el cicle de Conferències Qüestió de Pell i va anar a càrrec de Francisca Molero, metge i sexòloga, directora de l’Institut de Sexologia de Barcelona.

Núria Bosch, vocal de Dermatologia i Productes Sanitaris del COFB i moderadora de la conferència, considera que és necessari que els farmacèutics rebin informació relacionada amb aquest tema perquè “diàriament hi ha consultes a les farmàcies sobre la higiene o salut vaginal”. “Aprofundint en un tema sovint desconegut –prossegueix la  vocal– els consells higiènics i sanitaris poden millorar la qualitat de vida de les consumidores i espaiar les freqüents infeccions que afecten a les dones”.

Amb el patrocini de:

LOGOisdin

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal