Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Què es fa a les sessions de taller del Màster d’Ortopèdia?

Què es fa a les sessions de taller del Màster d’Ortopèdia?

28 gener 2014

En aquestes imatges podeu veure les sessions de taller que han realitzat a la Facultat de Farmàcia de la UB els alumnes del Màster d’Ortopèdia per a farmacèutics. En les sessions han elaborat plantilles, han pres mides, han realitzat motlles d’escaiola i han après també les tècniques de termoemmollament.

cofb.140115-02

cofb.140115-11

 
 

cofb.140115-15

 

 

cofb.140115-07

 

 

 

 

Alhora, s’han fet demostracions de l’aplicació dels diferents tipus d’ortesis comercialitzades.

cofb.140115-30

cofb.140115-31

 

 

 

 

“Als tallers s’ensenyen els mètodes per elaborar els aparells ortopèdics que prescriu el metge especialista: són un dels valors diferencials del Màster”, destaca Montserrat Gironès, vocal d’Ortopèdia del COFB.

El Màster proporciona els coneixements teòrics i pràctics necessaris perquè el farmacèutic pugui elaborar, adaptar i dispensar articles ortopèdics i asessorar a l’usuari. L’edició en curs és la tercera del Màster, que organitzen conjuntament el Col·legi i la Universitat de Barcelona, i finalitzarà el mes de maig amb el lliurament del treball de fi de Màster: el disseny d’una Ortopèdia.

cofb.140115-34

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal