Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Les farmàcies cobren amb retard la factura d’octubre (pendent la de novembre)

Les farmàcies cobren amb retard la factura d’octubre (pendent la de novembre)

31 gener 2014

Els farmacèutics catalans han cobrat, a data 30 de gener, els 118 milions d’euros que els hi devia l’Administració pels medicaments dispensats el mes d’octubre de 2013. El pagament arriba amb 55 dies de retard ja que, segons el Concert signat amb la Generalitat, s’hauria d’haver fet efectiu el passat 5 de desembre.

A dia d’avui, queda pendent la factura dels medicaments dispensats al novembre, que ascendeix a 108 milions d’euros i que s’hauria d’haver cobrat el passat 5 de gener de 2014.

Després de la insistència del col·lectiu per comptar amb un calendari de pagaments per al 2014, la Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor ha fet arribar als farmacèutics catalans un escrit en el qual es compromet al pagament d’una factura cada mes (12 pagaments anuals) per aquest any. La factura que es farà efectiva cada mes serà la més antiga en el moment del pagament

Més informació a la Nota de premsa 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal