Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Les farmàcies de Barcelona ajudaran a detectar persones grans que viuen soles amb risc d’aïllament

Les farmàcies de Barcelona ajudaran a detectar persones grans que viuen soles amb risc d’aïllament

7 febrer 2014

Les farmàcies de Barcelona s’han incorporat al projecte Radars de l’Ajuntament de Barcelona, que vetlla per les persones grans que viuen soles a casa seva. El projecte contempla diferents modalitats de col·laboració per part del farmacèutic que van des d’informar de la possibilitat d’acollir-se al programa i comunicar situacions de risc relacionades amb la població diana fins a la possibilitat de realitzar seguiment farmacoterapèutic.

En el cas del projecte Radars, s’ha considerat que els professionals farmacèutics són persones amb un perfil idoni perquè són, d’una banda, agents de salut, i de l’altra, veïns integrats plenament en el teixit social de l’entorn.

La col·laboració s’ha formalitzat el 6 de febrer amb la signatura d’un conveni entre el Col·legi deradars-signatura Farmacèutics de Barcelona i l’Institut Municipal de Serveis Socials del consistori, en un acte que s’ha celebrat a l’Ajuntament de Barcelona amb la presència de la tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, i del president del COFB, Jordi de Dalmases.

Aquí podeu consultar la Nota de Premsa

 

Un comentari

  1. concepcion guillen oliver

    me parece perfecto y util.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal