Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Els nous anticoagulants orals: en què hem avançat?

Els nous anticoagulants orals: en què hem avançat?

19 febrer 2014

-FULLA A5El 26 de febrer tindrà lloc una nova Tertúlia d’actualitat centrada en el tema dels Anticoagulants orals [Inscriu-te]. Juan Carlos Laguna, catedràtic de farmacologia -Unitat de Farmacologia de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona-, farà un repàs de les indicacions terapèutiques dels anticoagulants orals i les característiques farmacològiques.

 Clàssics versus Nous anticoagulants orals

Un dels punts centrals que el Dr. Laguna tractarà serà què s’ha avançat amb els nous anticoagulants orals -més cars- respecte els clàssics, quines indicacions i quins mecanismes d’acció diferents tenen, així com els avantatges que poden suposar i en quins casos. L’eficàcia i seguretat en el tractament també serà una de les qüestions de la qual es parlarà a la ponència.

El cicle “Tertúlies d’actualitat”, que organitza el Col·legi per segon any consecutiu, té tres objectius: actualitzar coneixements i intercanviar experiències entre especialistes mèdics i farmacèutics; donar una atenció farmacèutica amb consell assistit sobre medicaments i problemes relacionats amb salut; i capacitar l’alumne per fer intervencions preventives i de promoció en problemes de salut així com que conegui els últims avenços en la investigació científica.

Consulteu el programa de les Tertúlies aquí. TERTÚLIES D’ACTUALITAT 2013 – 2014

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal