Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Les farmàcies catalanes cobren amb retard la factura de novembre (pendent desembre 2013)

Les farmàcies catalanes cobren amb retard la factura de novembre (pendent desembre 2013)

28 febrer 2014

Els farmacèutics catalans han cobrat, a data de 28 de febrer, els 108 milions d’euros que els hi devia l’Administració pels medicaments dispensats el mes de novembre de 2013. Aquesta factura torna a arribar amb 55 dies de retard ja que, segons el Concert signat amb la Generalitat, aquest pagament s’hauria d’haver fet efectiu el passat 5 de gener.

A dia d’avui, queda pendent que les farmàcies catalanes cobrin la factura dels medicaments dispensats al desembre, que ascendeix a 112 milions d’euros i que s’hauria d’haver fet efectiva el passat 5 de febrer.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal