Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Les farmàcies catalanes no han cobrat la factura del gener

Les farmàcies catalanes no han cobrat la factura del gener

6 març 2014

L’Administració hauria d’haver pagat a data 5 de març la factura del mes de gener a les farmàcies catalanes segons el Concert vigent amb el CatSalut però no ha efectuat aquest pagament. Són 116,9 milions d’euros que se sumen als 112 milions d’euros pendents de la factura del desembre. Per tant, el deute total ascendeix a 228,9 milions d’euros.

D’acord amb les previsions de la Generalitat, fins el proper 30 d’abril els farmacèutics no cobraran els medicaments que van dispensar durant el mes de gener, és a dir, els cobraran amb 55 dies de retard i amb una mitjana d’uns tres mesos després d’haver-los dispensat.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal