Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Consell farmacèutic sobre asma infantil

Consell farmacèutic sobre asma infantil

17 març 2014

COFB 2014El consell farmacèutic és de vital importància a l’hora de donar resposta a les demandes i els dubtes que generalment provenen de pares i/o cuidadors del pacient, ja sigui per fer un tractament correcte o bé superar possibles crisis. Això és el que ha tingut en compte el Col·legi a l’hora d’organitzar les primeres jornades sobre Asma Infantil coordinades per Cristina Rodríguez, cap del Departament de Formació i Desenvolupament Professional, i patrocinades per Sandoz.

Mitjançant quatre sessions teoricopràctiques (del 24 al 27 de febrer), els farmacèutics comunitaris que hi van assistir van revisar els principals tractaments de l’asma infantil, la farmacologia idònia en cada tipologia, i a més a més, van conèixer com utilitzar adequadament els diferents tipus d’inhaladors per poder indicar-ne l’ús o la forma correcta d’aplicació.

COFB 2014L’equip docent que es va encarregar de les classes va ser:

  • Jordi Giner, departament de Pneumologia, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
  • Jeroni Ferrés, responsable de la unitat d’asma i al·lèrgia infantil del Servei de Pediatria del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
  • Edurne Fernández de Gamarra, adjunta del Servei de Farmàcia, responsable de farmacocinètica i del programa d’atenció farmacèutica a pacients crítics i pediàtrics, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
  • Silva Castro, Martha Milena, doctora en Farmàcia, farmacèutica adjunta, responsable de la Unitat d’Optimització de la Farmacoteràpia de la Farmàcia Olivet, Granollers (Barcelona)
Amb el patrocini de:

sandoz

 

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal