Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Els farmacèutics aprenen a controlar pacients polimedicats amb insuficiència renal

Els farmacèutics aprenen a controlar pacients polimedicats amb insuficiència renal

25 març 2014

L’envelliment de la població fa que moltes malalties esdevinguin cròniques i que l’ús de medicaments augmenti. Alhora, el deteriorament fisiològic de la funció renal comporta que els  fàrmacs no siguin eliminats adequadament. Per tal que el farmacèutic pugui aconsellar adequadament davant aquests casos, el Col·legi ha organitzat el curs “Control de pacients polimedicats amb insuficiència renal”.

Les sessions, coordinades per Mercè Barau, vocal de la Junta de Govern del COFB, tenen format de taller i tots els continguts s’han desenvolupat mitjançant casos pràctics. D’aquesta forma, els farmacèutics comunitaris que hi han assistit han après a aplicar les eines de cribratge de la funció renal i de control dels medicaments emprats, així com a establir el pla farmacèutic d’atenció al pacient tot vetllant per un ús efectiu i segur dels medicaments.

Els encarregats d’impartir les classes, patrocinades per Rapid Control Plus i Roche, han estat Pere Travé, doctor en farmàcia, diplomat a l’Institut Pasteur de Paris i especialista en anàlisis clíniques i bioquímica clínica; i M. Àngels Via, doctora en farmàcia, màster en farmàcia assistencial i atenció farmacèutica, professora associada de la facultat de farmàcia de Barcelona i farmacèutica comunitària a Mataró.

Amb el patrocini de:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal