Estàs aquí: Inici > Destacats > Arriba Sant Jordi: presentem aquests llibres al Col·legi

Arriba Sant Jordi: presentem aquests llibres al Col·legi

22 abril 2014

Ja has decidit quin llibre regalaràs per Sant Jordi? Encara no saps quin demanar? Al Col·legi et presentem tres lectures relacionades amb la farmàcia i la salut.

libro4Què s’amaga darrere el dia a dia de la professió farmacèutica? Aquesta i altres preguntes les respon Ser Farmacéutico, un llibre que recull les converses que l’autora Susana Frouchtmann va mantenir amb divuit farmacèutics de diferents àmbits de la professió, les quals poden servir d’ajuda a estudiants de farmàcia. L’acte tindrà lloc dimarts 29 d’abril a les 20:30h a la seu col·legial i, a més de Frouchtmann, estaran presents Francisca Aranzana, vocal d’Oficina de farmàcia; Maria José Alonso, vocal de Plantes Medicinals i Homeopatia; Francesc Llambí, vocal de la Junta; Joan Dengra, gerent RRII Grünental i Míriam Iglesias; responsable de RRII de Plataforma Internacional. Inscriu-te aquí

libro3Fibromialgia. Nutrición y calidad de vida, de la farmacèutica Laura Isabel Arranz, professora associada de la UB i membre de la Vocalia d’Alimentació del Col·legi, es presentarà el 24 d’abril a les 14h a la sala d’actes del COFB. Es tracta d’un estudi sobre l’estat nutricional, la qualitat de vida i la capacitat funcional dels pacients afectats per aquesta malaltia. La trobada, a càrrec de l’autora i el Dr. Cayetano Alegre, cap de reumatologia de l’Institut Universitari Dexeus, resoldrà les qüestions entorn a què és la fibromialgia, per què es produeix, com es tracta habitualment i com es pot fer un bon enfocament des de l’alimentació. Inscriu-te aquí

libro

I per als amants dels viatges, el Col·legi presenta el 23 d’abril a les 19:30h el llibre Tu salud también viaja, escrit per la farmacèutica Marian Borja Prado, també professora al Centre Integral de Formació Professional Sanitària CoopSalus de Castelló. A través de quatre viatges ficticis a l’Amazones, Àfrica, Amèrica central i la Índia, Borja explica quines malalties podem trobar a aquests indrets i ofereix una guia de consells amb la finalitat de valorar el risc que comporta contreure-les i saber com prevenir-les. L’acompanyarà Núria Oliva, vocal de Salut Pública del COFB. Entrada lliure

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal