Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Les farmàcies catalanes cobren amb retard la factura del gener, queda pendent la del febrer

Les farmàcies catalanes cobren amb retard la factura del gener, queda pendent la del febrer

29 abril 2014

Els farmacèutics catalans han cobrat el 29 d’abril els 116,9 milions d’euros de les receptes dels medicaments dispensats el mes de gener de 2014. Aquesta factura arriba amb 55 dies de retard ja que, segons el Concert signat amb la Generalitat, aquest pagament s’hauria d’haver fet efectiu el passat 5 de març.

A dia d’avui, queda pendent la factura dels fàrmacs dispensats durant el mes de febrer, que ascendeix a 105,7 milions d’euros i que s’hauria d’haver pagat el passat 5 d’abril.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal