Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Nou retard en el pagament dels medicaments a les farmàcies

Nou retard en el pagament dels medicaments a les farmàcies

5 maig 2014

Continuen els retards en el pagament dels medicaments per part de l’Administració. Segons el Concert vigent signat amb el CatSalut, les farmàcies catalanes haurien de cobrar el 5 de maig la factura dels medicaments dispensats durant el mes de març, que ascendeix a 115,5 milions d’euros. 

Amb aquest nou incompliment, l’Administració acumula dos mesos de retard i un deute de més de 221 milions d’euros amb les farmàcies: és la suma de la factura del març (115,5M€) i la del febrer (105,7 M€). Si no hi ha canvis en el calendari provisional de pagaments anunciat per la Generalitat, els farmacèutics recuperaran l’import dels medicaments que van dispensar el febrer a finals d’aquest mes, i per als del març, hauran d’esperar fins a finals de juny.

 

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal