Estàs aquí: Inici > Destacats > El farmacèutic, entre els professionals que generen més confiança (Estudi GfK de confiança en les professions)

El farmacèutic, entre els professionals que generen més confiança (Estudi GfK de confiança en les professions)

8 maig 2014

portada-estudiGfKBombers, infermeres, farmacèutics i professors són, per aquest ordre, les professions que gaudeixen d’uns índexs més elevats de confiança a Espanya segons conclou l’estudi GfK Verein de confiança global en les professions. El 92% dels enquestats a Espanya van respondre “Confio totalment” o “Generalment confio” quan van ser preguntats concretament per la seva relació amb el farmacèutic.

L’estudi analitza professions amb les quals el ciutadà sol relacionar-se en la seva vida diària en 25 països. En el cas de la figura del farmacèutic, si fem la mitjana entre tots aquests països, el nivell de confiança continua sent molt alt ja que el 87% dels ciutadans hi confien. Cal destacar que el rànquing global de confiança l’encapçalen professionals vinculats a situacions d’emergències (bombers) i a la cura de la salut.

Informe de l’estudi GfK Verein “Trust in Professions 2014”

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal