Estàs aquí: Inici > Destacats > Investigació en diabetis: conferència del Dr. Ramon Gomis el 28 de maig

Investigació en diabetis: conferència del Dr. Ramon Gomis el 28 de maig

22 maig 2014

Malgrat els milions de persones que pateixen la malaltia, hi ha molts aspectes de la patogènia de la diabetis mellitus, tant del tipus 1 com del tipus 2, que es desconeixen. Els estudis, però, han demostrat que un bon maneig de la malaltia i un control metabòlic adequat poden prevenir o retardar complicacions.

En els últims anys, segons el doctor Ramon Gomis, director de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), s’ha avançat en primer lloc en la prevenció d’un percentatge major de complicacions, en especial la retinopatia, la gangrena diabètica i la nefropatia, i en segon lloc, en la disminució del número de comes diabètics. Cal destacar que una de les principals complicacions és la malaltia cardiovascular.

El proper 28 de maig, i dins del cicle Tertúlies d’actualitat que organitza el COFB, el Dr. Gomis vindrà al Col·legi per parlar sobre les noves línies d’investigació en diabetis (el trasplantament cel·lular, l’aplicació de noves tecnologies: infusors i sensors, el desenvolupament de vacunes i en la prevenció i el tractament de complicacions) . També es referirà al paper dels professionals de la salut en l’àmbit de la prevenció.
-FULLA A5

Aquesta Tertúlia d’actualitat tindrà lloc de 14:00 a 16:00 a la seu col·legial: INSCRIU-TE

Les Tertúlies tenen tres objectius: actualitzar coneixements i intercanviar experiències entre especialistes mèdics i farmacèutics; donar una atenció farmacèutica amb consell assistit sobre medicaments i problemes relacionats amb salut; i capacitar l’alumne per fer intervencions preventives i de promoció en problemes de salut i que conegui els últims avenços en la investigació científica de les malalties tractades.

 
Tertúlia sobre diabetis patrocinada per:    
 sanofi

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal