Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Els farmacèutics cobren amb retard la factura del febrer (pendent la del març)

Els farmacèutics cobren amb retard la factura del febrer (pendent la del març)

29 maig 2014

Els farmacèutics catalans han cobrat, a data 29 de maig, l’import corresponent a les receptes dels medicaments dispensats el mes de febrer de 2014 (105,7 milions d’euros). El pagament ha arribat amb 54 dies de retard ja que, segons el Concert signat amb la Generalitat, s’hauria d’haver fet efectiu el passat 5 d’abril.

A dia d’avui, queda pendent la factura dels fàrmacs dispensats durant el mes de març, 115,5 milions d’euros que s’haurien d’haver pagat el passat 5 de maig.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal