Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Les farmàcies catalanes no han cobrat la factura d’abril

Les farmàcies catalanes no han cobrat la factura d’abril

5 juny 2014

L’Administració hauria de pagar avui als farmacèutics catalans 113,2 milions d’euros corresponents a la factura dels medicaments dispensats durant el mes d’abril, pagament previst per avui segons el Concert vigent signat amb el CatSalut. Aquesta factura que queda pendent se suma a la del març (115,5 milions d’euros), que haurien d’haver cobrat el passat 5 de maig.

En total són 228,7 milions d’euros de deute acumulat corresponents als medicaments que es van dispensar durant els mesos de març (115,5M€) i abril (113,2M€) a les més de 3.100 farmàcies catalanes. Si no hi ha canvis en el calendari previst de pagaments anunciat per la Generalitat, els farmacèutics els cobraran amb una mitjana de 55 dies de retard respecte al dia que marca el Concert i una mitjana d’uns tres mesos després d’haver-los dispensat.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal