Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Nou retard en el pagament als farmacèutics catalans: no cobren la factura de maig

Nou retard en el pagament als farmacèutics catalans: no cobren la factura de maig

7 juliol 2014

Segons el Concert vigent amb el CatSalut, els farmacèutics catalans haurien d’haver cobrat el 5 de juliol la factura corresponent als medicaments dispensats el mes de maig, una xifra que ascendeix a 115,8 M€. Segons les previsions de pagament, els diners no arribaran fins a finals d’aquest mes i es continuaran patint retards: els farmacèutics cobraran 25 dies després del que marca el Concert i una mitjana de dos mesos després d’haver-los dispensat.

El passat 2 de juliol, les farmàcies catalanes van cobrar, a través de l’ampliació del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA), les factures dels medicaments dispensats el març i l’abril d’aquest any, un total de 228,7 milions d’euros. Aquests diners suposen la recuperació de només un dels dos mesos d’endarreriment en el pagament que pateixen des de principis d’any. La Generalitat s’ha compromès a recuperar aquest retard i posar-se al dia en els pagaments “si es produeix una nova ampliació del FLA abans d’acabar l’any”.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal