Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Diabetis: com es poden prevenir o reduir les complicacions?

Diabetis: com es poden prevenir o reduir les complicacions?

19 agost 2014

De les 382 milions de persones que pateixen diabetis al món, al 46% encara no se’ls hi ha diagnosticat. Així ho conclou l’últim estudi realitzat al 2013 per la Federació Internacional de Diabetis, unes xifres que demostren que aquesta malaltia pot anar en augment si no s’estableixen noves línies d’investigació per prevenir-la o minimitzar les complicacions.

Com podreu veure al vídeo adjunt, la necessitat que els professionals de la salut siguin innovadors per trobar solucions a aquesta malaltia és un dels punts que destaca el doctor Ramon Gomis, director de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS). Segons el doctor, la diabetis és una malaltia molt comuna, que afecta a totes les edats i té una sèrie de complicacions que poden ser greus, per això també és molt important que les persones controlin el seu metabolisme adequadament.

D’aquest tema es va parlar precisament a l’última Tertúlia d’actualitat que va acollir el Col·legi titulada “Investigació en diabetis”, en la qual Gomis va tractar aspectes com el transplantament cel·lular, l’aplicació de noves tecnologies i el desenvolupament de vacunes.

cofb.140528-28


Amb el patrocini de:

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal