Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Línia de cursos sobre farmacologia: inscripcions obertes a Àgora Sanitària

Línia de cursos sobre farmacologia: inscripcions obertes a Àgora Sanitària

27 agost 2014

logo-agora_nomÀgora Sanitària segueix apostant per la formació de qualitat. L’objectiu d’aquesta plataforma formativa és que el farmacèutic pugui estar al dia de les patologies claus que afecten la nostra societat i els seus tractaments. Farmacoterapèutica basada en l’evidència, Estudi de casos d’hipertensió arterial i Anafilàxia i al·lèrgia als medicaments conformen la línia de cursos sobre Farmacologia que ofereix Àgora. Les inscripcions estan obertes:

 • Farmacoterapèutica basada en l’evidència. INSCRIU-TE
  V edició del programa referent sobre farmacoteràpia. El curs proporcionarà als farmacèutics els coneixements per realitzar un correcte abordatge interdisciplinari dels pacients, optimitzant la gestió i maneig de les diferents situacions sanitàries (bonificat).
 • Estudi de casos sobre HTA: “Què hem de saber per actuar eficaçment davant un pacient hipertens?”. INSCRIU-TE
  Per conèixer des de la pràctica els aspectes més bàsics de la hipertensió arterial i la seva relació amb altres patologies cròniques d’alta prevalença i factors que puguin influir en l’efectivitat dels tractaments per poder intervenir de forma eficaç des de l’oficina de farmàcia davant el pacient hipertens.
 • Anafilàxia i al·lèrgia a medicaments. INSCRIU-TE
  IV edició d’un curs que permet aconseguir un coneixement sobre les al·lèrgies a medicaments que permeti al farmacèutic fer una dispensació segura, així com detectar i prevenir aquest problema en els pacients que acudeixen a per la seva medicació en la farmàcia comunitària.

I a partir de l’octubre, noves edicions en l’àrea de farmacologia dels cursos:

 • Maneig de dispositius d’inhalació
 • Malalties víriques i tuberculosi

MKT

La formació en l’àmbit empresarial és indispensable per gestionar de manera eficaç la farmàcia. Les inscripcions per al curs online de Gestió d’Oficina de Farmàcia: MARKETING continuen obertes i el 13 de setembre s’inicien les classes. Encara ets a temps d’inscriure’t!

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal