Estàs aquí: Inici > INFARMA > Infarma Barcelona 2015: 24, 25 i 26 de març al nou recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona

Infarma Barcelona 2015: 24, 25 i 26 de març al nou recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona

28 agost 2014


CARTELLInfarma2015webEl Comitè Científic del Congrés i Saló Europeu de Farmàcia Infarma
, format per representants dels Col·legis de Farmacèutics de Barcelona i Madrid, ja ha celebrat la primera reunió amb l’objectiu de posar en marxa el disseny del programa de la XXVII edició. Ambdues institucions, juntament amb Interalia, s’encarreguen d’organitzar aquest esdeveniment farmacèutic que tindrà lloc els propers 24, 25 i 26 de març de 2015 a la Fira de Barcelona, al nou recinte de Gran Via.

Infarma és el Congrés i fira més important del sector de la farmàcia comunitària d’Espanya i un punt de trobada europeu de la professió farmacèutica, tal i com ho reflecteixen els  2.527 congressistes, 25.234 visitants professionals i 316 laboratoris i expositors que van assistir a la passada edició d’Infarma a Ifema, Madrid. Tenint això en compte, el Comitè Científic està treballant i buscant els millors ponents i continguts amb l’objectiu d’organitzar un Congrés que respongui a les inquietuds dels professionals i a les necessitats del sector i de la societat, i per tant,aconseguir que aquesta nova edició esdevingui un cop més l’escenari idoni per analitzar, no només novetats en quant a productes i serveis, sinó també per debatre els temes més importants de la professió.

Infarma Barcelona 2015 també acollirà el Saló de Medicaments i Parafarmàcia, tradicional cita ja per a les empreses del sector farmacèutic que tindran l’oportunitat d’apropar-se, a través de la seva presència en estands, als milers de professionals que participaran a aquesta cita europea de farmàcia.

En breu tota la informació de l’edició 2015 a www.infarma.es
Twitter: @infarma_es

FOTO COMITÉ CIENTÍFICO INFARMA 2015

Membres del Comitè Científic d’Infarma Barcelona 2015, format per representants dels Col·legis de Farmacèutics de Barcelona i Madrid

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal