Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Les farmàcies catalanes cobren amb retard la factura de juny

Les farmàcies catalanes cobren amb retard la factura de juny

28 agost 2014

Els farmacèutics catalans cobraran avui els 110,7 milions d’euros que els hi devia l’Administració pels medicaments dispensats el mes de juny. Aquest pagament s’hauria d’haver fet efectiu el passat 5 d’agost, tal i com ho recull el Concert signat amb la Generalitat, i per tant, la factura ha arribat amb 23 dies de retard.

El proper divendres 5 de setembre, sempre tenint en compte el Concert signat amb l’Administració, els farmacèutics haurien de cobrar la factura corresponent al mes de juliol (119,7 M€). Si, tal i com ha succeït els darrers mesos, el pagament no arriba fins a final de mes, les farmàcies continuaran patint una mitjana de 25 dies de retard i cobrant els medicaments aproximadament dos mesos després d’haver-los dispensat.

Tot i que el passat 2 de juliol les farmàcies catalanes van cobrar, a través de l’ampliació del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA), les factures dels medicaments dispensats el març i l’abril de 2013 (un total de 228,7 milions d’euros), els diners només van suposar la recuperació d’un dels dos mesos d’endarreriment en el pagament que patien des de principis d’any.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal