Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Nou retard en el pagament a les farmàcies catalanes: no cobren la factura de juliol

Nou retard en el pagament a les farmàcies catalanes: no cobren la factura de juliol

5 setembre 2014

L’Administració hauria d’haver pagat avui a les farmàcies catalanes els 119,7 milions d’euros corresponents a les receptes dispensades el mes de juliol, tal i com ho recull el Concert signat amb la Generalitat. Segons les previsions de pagament, els diners no arribaran fins a finals d’aquest mes, per tant, els farmacèutics continuaran patint retards: cobraran amb una mitjana de 25 dies després del que marca el Concert i dos mesos després d’haver-los dispensat.

Tot i que el passat 2 de juliol les farmàcies catalanes van cobrar, a través de l’ampliació del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA), les factures dels medicaments dispensats el març i l’abril de 2013 (un total de 228,7 milions d’euros), els diners només van suposar la recuperació d’un dels dos mesos d’endarreriment en el pagament que patien des de principis d’any.

Consulta la nota de premsa (via web institucional del Col·legi www.cofb.org)

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal