Estàs aquí: Inici > Destacats > Els farmacèutics catalans segueixen sent notícia: novembre 2014

Els farmacèutics catalans segueixen sent notícia: novembre 2014

2 desembre 2014

Al mes de novembre, la farmàcia catalana ha tornat a estar present als principals mitjans de comunicació. T’expliquem per què:

Tornem a denunciar els retards en el pagament

consaludviceEl passat 5 de novembre vam denunciar que l’Administració tornava a acumular dos mesos de deute amb les farmàcies catalanes, xifra que ascendia a 212,9 M€, corresponents a les factures d’agost i setembre.
Alguns dels mitjans escrits que van recollir la notícia van ser Europa Press, Economia Digital, Ara, El Global, Correo Farmacéutico, Redacción Médica, imFarmacias i Con Salud. També l’han recollit ràdios i televisions com els informatius de Ràdio 4 i  Ser Catalunya; l’ACN i l’informatiu de 8 al dia de 8TV.

Dies més tard el vicepresident del Col·legi, Francesc Pla, oferia una entrevista a Con Salud: “Es perverso que las administraciones utilicen el no pago para sus deficiencias”.

Finalment, els farmacèutics catalans van cobrar la factura d’agost el passat 28 de novembre, tal com van informar El Global i Correo Farmacéutico.

Les farmàcies catalanes aconsegueixen en un mes 180.000 euros per al nou Hospital de Dia de Sant Joan de Déu

tv3Els diaris generalistes s’han fet ressò que  les farmàcies catalanes havien aconseguit en un mes 180.000 euros per a la construcció del nou Hospital de Dia de Sant Joan de Déu. Alguns d’ells van ser El Periódico, l’ACN, l’Abc i La Vanguardia. El recapte d’aquests diners ha estat possible gràcies a la venda de capsetes de caramels a les farmàcies en el marc de la campanya l’Arbre dels petits valents, acte solidari que també ha aparegut a la televisió catalana TV3, al programa Els Matins.

La premsa especialitzada també va publicar informacions relacionades amb aquesta campanya: El Global, El Farmacéutico, imFarmacias i Correo Farmacéutico.

Infarma 2015 s’orienta a l’acció en un nou recinte

Farmaventas, Infarma 2015Amb el lemaOrientats a l’acció. Experiències per millorar la farmàcia des del present”, Infarma Barcelona 2015 tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de març. Enguany, la 27a edició del Congrés i Saló Europeu d’Oficina de Farmàcia s’ubicarà al recinte firal de Gran Via que oferirà major capacitat d’exposició i millors instal·lacions adequades a les necessitats d’un dels esdeveniments més destacats del món de la farmàcia a Europa. 

Així ho han recollit mitjans com El Global, imFarmacias, Acta Sanitaria, El Farmacéutico i Farmaventas.

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal