Estàs aquí: Inici > Destacats > Tertúlia d’actualitat: per què s’associen l’ansietat i les patologies somàtiques?

Tertúlia d’actualitat: per què s’associen l’ansietat i les patologies somàtiques?

12 desembre 2014

La probabilitat de patir ansietat en persones afectades per hiperlaxitut articular és 23 vegades superior que les que no la presenten. Així ho van detectar al 1998 psiquiatres i reumatòlegs de l’Hospital del Mar, diagnòstic que s’ha confirmat posteriorment en diferents estudis. De l’estat actual d’aquesta investigació es va parlar a la Tertúlia d’actualitat que va acollir el Col·legi el 26 de novembre anomenada “Trastorn d’ansietat i patologia somàtica associada”.

El ponent de l’acte, Antoni Bulbena, catedràtic de Psiquiatria de la UAB i director de docència i recerca de l’Institut de Neuropsiquiatria i Adiccions, del Parc de Salut del Mar de Barcelona, aprofundeix al vídeo de l’inici aspectes com per què no és fàcil diagnosticar l’ansietat i per què cal interrelacionar competències de metges i psiquiatres. També parla del paper del farmacèutic i conclou que des de la farmàcia es pot ajudar a reduir les pors al tractament que acostumen a aparèixer en els pacients.  

tertulia

El catedràtic Antoni Bulbena durant la Tertúlia d’actualitat del 27 de novembre

Amb el patrocini de:

sanofi

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal