Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Maquillatge dermatològic corrector per ajudar a millorar la qualitat de vida dels pacients

Maquillatge dermatològic corrector per ajudar a millorar la qualitat de vida dels pacients

9 abril 2015

A vegades, a conseqüència d’alguna malaltia o d’algun tractament, la pell queda afectada i el pacient pot sentir-se incòmode amb la imatge que dóna i que això afecti la seva vida diària. El maquillatge corrector, també anomenat camuflatge terapèutic, permet al pacient corregir les imperfeccions permanents o temporals tant facials com corporals de forma fàcil, utilitzant productes adaptats a la sensibilitat de la pell. Actualment, el maquillatge corrector es considera un coadjuvant en el tractament de lesions o malalties de la pell més o menys greus.

maquillatge-dermocorrector (3)Amb l’objectiu d’adquirir els coneixements necessaris de maquillatge corrector per poder assessorar pacients de la farmàcia que presentin imperfeccions a la pell, poder contribuir al seu benestar personal i ajudar a reforçar positivament la seva imatge, el COFB va acollir al febrer el curs “Maquillatge dermatològic corrector” que va anar a càrrec de Cristina López, farmacèutica responsable de formació de Laboratorios Avène.

maquillatge-dermocorrector (1)

“Una bona formació en tècniques de maquillatge i corrector pot obrir un nou ventall de possibilitats en el consell dermofarmacèutic a l’oficina de farmàcia. Amb el consell professional podem ajudar a millorar la qualitat de vida dels pacients afectats per diferents patologies, ja siguin per problemes de pigmentació o bé per alteracions com la pèrdua de les celles causades per oncològics. De fet, cada cop més els serveis d’oncologia inclouen especialistes en maquillatge corrector ja que amb consells pràctics de maquillatge i cura de la pell podem ajudar a millorar la seva qualitat de vida”, Núria Bosch, vocal de Dermofarmàcia i Productes Sanitaris del COFB i coordinadora del curs.

De manera teòrica i amb demostracions pràctiques, farmacèutics i tècnics i auxiliars de farmàcia van poder aprendre a camuflar les imperfeccions de la pell més consultades habitualment a l’oficina de farmàcia (hiperpigmentacions, ulleres, cuperosi/rosàcies, acne, etc.) per la tècnica de correcció pel color. També van poder estudiar les perspectives del maquillatge corrector, les indicacions i la tècnica de correcció pel color, van visualitzar alguns casos pràctics amb vídeos de maquillatge de pacients i realitzar un camuflatge a la classe.

maquillatge-dermocorrector (2)

Amb el patrocini de:

avene

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal