Estàs aquí: Inici > Destacats > Tertúlia d’actualitat: quines novetats hi ha en les vacunes contra l’al·lèrgia?

Tertúlia d’actualitat: quines novetats hi ha en les vacunes contra l’al·lèrgia?

21 abril 2015

Les malalties al·lèrgiques, de les quals pràcticament el 60% són respiratòries, s’han duplicat en els últims 15 anys en els països desenvolupats, tot arribant a afectar el 25% de la població. Aquestes malalties, que ja es coneixen com a “epidèmia del s.XXI” pel seu alt grau d’incidència, van ser el tema escollit per a la Tertúlia d’actualitat que va acollir el Col·legi el 23 de febrer anomenada “La immunoteràpia: les vacunes contra l’al·lèrgia”. La ponent de l’acte, Eulàlia Tauler, pediatra, al·lergòloga i vicepresidenta de la Societat Catalana d’Al·lèrgia i Immunologia Clínica (SCAIC), concreta al vídeo de l’inici aspectes com per què aquestes malalties tenen una alta prevalença en la societat actual i quines novetats existeixen en les vacunes contra l’al·lèrgia, un tractament que ja té més de 100 anys de vida. També respon a altres qüestions com quins elements de l’entorn són els que més ens afecten i què pot aportar el farmacèutic en aquesta matèria, donat que moltes vegades és la primera font de contacte amb el sistema sanitari. 

Foto tertulia2

Eulalia Tauler, vicepresidenta de la Societat Catalana d’Al·lèrgia i Immunologia Clínica, durant la Tertúlia d’actualitat “La immunoteràpia: les vacunes contra l’al·lèrgia”

Amb el patrocini de: 

 sanofi

 

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal