Estàs aquí: Inici > INFARMA > Visitants i expositors valoren molt positivament el seu pas per Infarma Barcelona 2015

Visitants i expositors valoren molt positivament el seu pas per Infarma Barcelona 2015

19 juny 2015

Infarma-exteriorEls dies 24, 25 i 26 de març va tenir lloc Infarma Barcelona 2015, que enguany va comptar amb la presència de més de 200 ponents i més de 328 expositors, i l’assistència de  més de 2.500 congressistes i 25.000 professionals del sector farmacèutic. Les enquestes de satisfacció d’aquesta edició donen a conèixer la percepció tant de visitants com d’expositors que han assistit al Congrés i al Saló.

Pel que fa a les dades relatives als visitants, el 87,9% dels enquestats va qualificar la seva visita amb un “molt bé” o “bé”. El 53,2% provenia d’oficina de farmàcia, seguits de professionals de la indústria (23,1%) i serveis (14,3%). Els sectors que més interès van tenir entre els visitants van ser la dermofarmàcia, parafarmàcia i els medicaments no subjectes a prescripció mèdica. Infarma estrenava també seu aquest any, un nou emplaçament també molt ben rebut: el 47,5% dels visitant ha valorat aquest canvi com a “positiu” i el 25,6% com a “molt positiu”. Entre els principals motius de visita, conèixer les novetats dels laboratoris farmacèutics (35,5%), visitar als seus proveïdors (18,1%) o incorporar noves línies de producte (15,8%).

Infarma-Barcelona-2015 (3)El web d’Infarma, la newsletter i la premsa del sector han estat els mitjans més consultats per obtenir informació sobre aquest congrés i saló de la farmàcia.

Pel que fa a l’informe estadístic dels expositors, el 82,8% considera que la seva participació al Saló Infarma ha estat “molt positiva” o “positiva”: de fet, el 89,7% dels enquetsts té previst participar a Infarma Madrid 2016. Així també, el 56,1% dels expositors ha valorat positivament el nou recinte, i un 29,8% l’ha qualificat com a “molt bé”. Les dates de celebració també han estat molt ben valorades per quasi la totalitat dels expositors (96,6% dels enquestats).

Enguany, Infarma també va estrenar una app per dispositius Android i Apple que ha resultat “útil” per al 87% dels enquestats.

Infarma-hall

AGENDA: la propera edició d’Infarma tindrà lloc a Madrid els dies 8, 9 i 10 març de 2016

Potser també t’interesa: Disponibles els vídeos d’Infarma Barcelona 2015

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal