Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Retard en el pagament a les farmàcies catalanes: més de 220M€ de deute acumulat

Retard en el pagament a les farmàcies catalanes: més de 220M€ de deute acumulat

6 juliol 2015

L’Administració hauria d’haver pagat avui, 6 de juliol, els 112M€ corresponents a la factura dels medicaments que les farmàcies catalanes van dispensar al maig. Aquesta factura se suma a la que encara tenia pendent pels fàrmacs dispensats a l’abril (112,7M€), que s’hauria d’haver fet efectiva el passat 5 de juny. D’aquesta manera, el deute que acumula la Generalitat amb els farmacèutics és de dos mesos i ascendeix a 224,7M€.

Actualment les farmàcies estan cobrant amb una mitjana de 55 dies de retard respecte al dia de pagament que marca el Concert i gairebé tres mesos després d’haver dispensat els medicaments. Davant aquesta situació, els representants dels farmacèutics segueixen reclamant que s’acabi amb aquests endarreriments que pateixen des de fa quatre anys i que el pagament dels medicaments sigui una prioritat per a les Administracions de la mateixa manera que ho és per als pacients.
Més informació: nota de premsa (via www.cofb.org)

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal