Estàs aquí: Inici > Recomanacions del farmacèutic > Consells per preparar la farmaciola de viatge

Consells per preparar la farmaciola de viatge

14 agost 2015

first-aid-kit-1416695-1600x1200A banda de seguir algunes recomanacions per viatjar amb salut, a l’hora de marxar de vacances és recomanable que t’enduguis una farmaciola tenint en compte les característiques de la destinació a la qual viatgis, que pugui contenir els medicaments i el material sanitari necessari per poder atendre i alleugerir petites molèsties, símptomes lleus o trastorns menors, en les condicions necessàries.

Quan preparis la farmaciola, tingues en compte la durada del viatge per tal de portar una quantitat suficient de medicaments, sobretot si en prens algun de manera habitual. És recomanable que hi incloguis:

 • Analgèsics / antitèrmics.
 • Antiàcids.
 • Antibiòtics.
 • Antidiarreics.
 • Laxants.
 • Antifúngics tòpics.
 • Antial·lèrgics / antihistamínics.
 • Antiinflamatori d’ús tòpic i oral.
 • Algun col·liri o bany ocular, sobretot en el cas de portar lents de contacte.
 • Llàgrimes artificials.
 • Crema de protecció solar.
 • Repel·lent d’insectes. Mosquiteres, si cal.
 • En determinades destinacions, productes per tractar l’aigua: hipoclorit i/o tintura de iode al 2%.
 • Preparats per a rehidratació oral.
 • Medicació per a la prevenció del paludisme, si cal.

D’altra banda, hi hauràs de dur material sanitari, i de cura com: antisèptics tòpics, gases, benes, esparadrap, tisores, pinces, termòmetre i xeringues d’un sol ús.

A més, assegura’t de guardar-hi un llistat amb telèfons d’urgència. I recorda que has de desar-la sempre en un lloc adient, per tal que els medicaments no es facin malbé per culpa de la calor i la humitat.

Per a més informació: Consells per gaudir de bona salut a l’hora de viatjar  (via Farmaceutioconline, web de salut del Col·legi)

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal