Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Nova sessió informativa del MGOF: 28 de setembre

Nova sessió informativa del MGOF: 28 de setembre

2 setembre 2015

MGOF_2015_2016El pròxim 28 de setembre a les 14h, el COFB acollirà una nova sessió informativa del Màster en Gestió de l’Oficina de Farmàcia (MGOF). A la sessió, el seu equip organitzatiu s’encarregarà de donar a conèixer aquesta formació de primera mà, així com de resoldre els dubtes sobre aquests estudis i els seus continguts.

L’objectiu del MGOF, que aquest any arriba a la seva 11a edició, és que els titulars de farmàcia, fills de titulars o graduats en farmàcia coneguin les diferents àrees funcionals i processos  de negoci de la farmàcia. El pla d’estudis d’aquest màster està estructurat en tres mòduls: Finances i fiscalitat, Gestió de les persones i Màrqueting, i aposta sempre per l’aprenentatge actiu i pràctic. En acabar-lo,  es disposarà de les eines necessàries per gestionar la farmàcia comunitària i treure’n la màxima rendibilitat. Prova de l’èxit obtingut en edicions anteriors és que més del 20% dels titulars de farmàcia de Barcelona ja estan formats en gestió.

Per conèixer millor el MGOF, al canal de Vimeo del COFB es pot accedir als vídeos en què professors i alumnes  parlen sobre la seva experiència:

Consulta el programa del MGOF (en PDF)

Inscriu-te a la sessió informativa que se celebrarà el 28 de setembre, a les 14 h al COF de Barcelona.

Inscriu-te al màster.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal