Estàs aquí: Inici > INFARMA > Infarma Madrid 2016: disponible el programa del Congrés

Infarma Madrid 2016: disponible el programa del Congrés

14 gener 2016
inf2016_cartel

Cartell edició Infarma Madrid 2016

8, 9 i 10 de març. Són les dates del proper Congrés i Saló Europeu de Farmàcia, Medicaments i Parafarmàcia, Infarma 2016, que enguany se celebrarà a Madrid. Organitzat pels Col·legis de Farmacèutics de Barcelona i Madrid, és el punt de trobada anual en què s’aborden la situació actual i les principals novetats del sector farmacèutic. Durant tres dies, els assistents tractaran els canvis professionals, socials i econòmics més urgents per al sector. El recinte firal d’Ifema reunirà també a les principals empreses farmacèutiques i serà escenari del llançament de nous productes i serveis per a la farmàcia.

Per aquesta edició, l’organització d’Infarma ha plantejat un nou model de debat que atorgarà més protagonisme als congressistes. Podran participar en les diferents taules que se celebraran al llarg dels cinc itineraris traçats pel Comitè Científic del congrés: política professional, gestió farmacèutica, serveis farmacèutics, avanços terapèutics i farmàcia i professió.

Ja es pot consultar el programa del Congrés.
Inscriure’s al Congrés (fins al 31 de gener, inscripcions amb quota reduïda).
Infarma-exterior

Infarma Barcelona 2015 va tenir lloc al recinte firal de Gran Via

L’última edició d’Infarma, que es va alternant entre Madrid i Barcelona, va tenir lloc a la ciutat comtal els dies 24, 25 i 26 de març de 2015. Va comptar amb la presència de més de 200 ponents i més de 328 expositors, i l’assistència de més de 2.500 congressistes i 25.000 professionals del sector farmacèutic.

Potser també t’interessa:

Nota de premsa: Infarma Madrid 2016 abrirá sus puertas el próximo 8 de marzo (via COFM)

Totes les notícies d’Infarma al Blog en aquest apartat.

twitterSegueix a Infarma a Twitter.

Tota la informació sobre Infarma al web www.infarma.es

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal