Estàs aquí: Inici > INFARMA > Tret de sortida a Infarma Madrid 2016

Tret de sortida a Infarma Madrid 2016

8 març 2016

Avui arrenca una nova edició del Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia i Saló de Medicaments i Parafarmàcia, Infarma Madrid 2016, que se celebrarà entre el 8 i el 10 de març en el Recinte Firal d‘Ifema. “El principal motor ho tenim dins, és el nostre esperit, les nostres ganes de millorar i progressar en tots els aspectes”. Aquesta és una de les màximes que Irene Villa, víctima el 17 d’octubre de 1991 d’un atemptat d’ETA, transmetrà als farmacèutics durant la conferència inaugural que tindrà lloc avui a les 12 hores.

Serà aquesta llicenciada en Comunicació Audiovisual, Humanitats i Psicologia, escriptora, esportista d’elit i, sobretot, gran motivadora, la que doni el tret de sortida d’una nova edició de la trobada europea de Farmàcia que, per cinquè any consecutiu, celebren conjuntament els col·legis oficials de farmacèutics de Madrid i Barcelona, amb la col·laboració d’Interalia, i que, aquest any, serà inaugurat (13.30 hores) pel conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Jesús Sánchez Martos.

inf2016_cartelNova edició d’Infarma. S’esperen…

  • 25.000 visitants
  • prop de 4.000 congressistes
  • 24.000 m2 de superfície total
  • 350 expositors
  • 71 conferències
  • més de 100 hores lectives

A la història de superació i el missatge d’optimisme que Villa transmetrà als presents en el recinte firal Ifema li seguiran una sèrie de debats, conferències i taules rodones, agrupades en cinc sales per àrees temàtiques (Política Professional; Gestió Farmacèutica; Serveis Farmacèutics; Avanços Terapèutics; i Farmàcia i Professió), que convertiran a Infarma Madrid 2016 en l’epicentre de la farmàcia europea entre el 8 i el 10 de març.

Consulta el programa de conferències

Infarma-presentacio-madrid-2016

Presentació d’Infarma Madrid 2016 al COFM (07/03/2016)
D’esquerra a dreta: Luis Panadero, coordinador del Comitè Científic d’Infarma Madrid 2016, Luis González, president del Comitè Organitzador, Jordi de Dalmases, vicepresident del Comitè Organitzador, Manuel Martínez, vicepresident primer del COFM, i Daniel Sarto, director del Saló

A més del Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia, Infarma Madrid 2016 acull el Saló de Medicaments i Parafarmàcia, que enguany reuneix a gairebé 350 expositors (laboratoris i empreses) que presentaran les seves novetats als visitants professionals que es donin cita a l’esdeveniment. Es tracta de 18.000 m² de superfície destinada a potenciar el coneixement de proveïdors, productes, serveis i tecnologies i trobar totes les novetats que es poden incorporar a l’oficina de farmàcia.

De la mateixa manera, tots aquells visitants que vagin al recinte firal Ifema podran observar el compromís científic i el potencial sanitari de la professió plasmat a través dels 116 pòsters científics seleccionats pel Comitè Científic de Infarma Madrid 2016.

Acció solidària

infarma-solidariInfarma Madrid 2016 també col·labora en la rehabilitació de la Unitat de Vigilància intensiva de l’Hospital Nen Jesús. Els assistents poden fer donatius durant tot el dia 8 de març en el córner de la Fundació Aladina (Pavelló 2); tots els participants entraran en un sorteig per guanyar un viatge per a dues persones a Porto, amb el suport de Julià Central de viatges.

El sorteig se celebrarà durant l’Acte Solidari que tindrà lloc aquest mateix dia, entre les 18.40 i les 19.50 hores, i que consistirà en un còctel amb música en directe i el lliurament a la Fundació Aladina dels fons recaptats.

Més informació:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal