Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Setmana sense fum: decideix-te a deixar de fumar, el farmacèutic et pot ajudar

Setmana sense fum: decideix-te a deixar de fumar, el farmacèutic et pot ajudar

24 maig 2016
setmana-sense-fum2016-cartell-baixa

Pòster informatiu de la campanya 2016

Avui es dóna el tret de sortida a la Setmana sense fum, una campanya que neix amb l’objectiu de sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut abandonar o no iniciar-se a l’hàbit tabàquic i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

“L’entorn és de tots, gaudim-lo sense fum!”, “Passo de fumar, i tu?” i “Decideix-te a deixar de fumar, avui és el dia” són els lemes de la campanya d’enguany. El Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya s’hi ha sumat, juntament amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya, i els professionals de la medicina i la infermeria comunitària -a través de la CAMFIC, la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària, i de l’Associació d’Infermeria familiar i comunitària de Catalunya, respectivament-, per transmetre als ciutadans que en els professionals sanitaris poden trobar un aliat per abandonar el tabac.

Del 24 al 31 de maig a les farmàcies catalanes tenen a la seva disposició materials divulgatius per donar les eines necessàries i orientar en el procés de deshabituació tabàquica a aquelles persones que es decideixin a deixar-ho. Cliqueu sobre les imatges per veure els materials en PDF.

decaleg-beneficis-deixar-de-fumar

Decàleg de beneficis per deixar de fumar, disponible a les farmàcies catalanes

recepta-per-deixar-de-fumar

Recepta amb consells per deixar de fumar, el farmacèutic et pot assessorar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També està disponible la Guia per al tractament del tabaquisme actiu i passiu, per als professionals, i un díptic informatiu Teniu tots els materials de la campanya accessibles a aquest enllaç.

xapa-setmana-sense-fum

Xapa que identifica als farmacèutics que col·laboren en la campanya

Decideix-te a deixar de fumar, avui és el dia!

Si estàs pensant a deixar de fumar… pensa que la farmàcia també et pot ajudar! El farmacèutic és un professional format en l’àmbit de la promoció de la salut i de la prevenció de la malaltia, fet que l’implica directament en les intervencions de deshabituació tabàquica. El Programa de Cessació Tabàquica del COFB (PCT) a les farmàcies pot ser una bona opció.

Veure llistat de farmàcies que formen part del programa (via Farmaceutionline, el nostre web de salut).

Més informació sobre la campanya: www.setmanasensefum.cat

twitter-LOGOSegueix el tema a Twitter amb el hashtag #ssfcat16.

 

Potser també t’interessa:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal