Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Direcció d’una indústria farmacèutica

Direcció d’una indústria farmacèutica

13 juny 2016

curs-direccio-industria-farmaceutica-abril2016 (1)El departament tècnic d’un laboratori farmacèutic és el responsable del fàrmac davant de les autoritats sanitàries tant si l’ha produït com si només l’ha comercialitzat. L’àmbit d’actuació inclou des del control del punt de vista farmaceuticosanitari del fàrmac fins a l’establiment de contactes amb altres fabricants de productes. El coneixement d’aquesta àrea permet valorar-ne la importància, saber com funciona i discernir les característiques a tenir en compte per desenvolupar la tasca encomanada.

Amb l’objectiu d’iniciar l’alumne en els conceptes de direcció tècnica a partir de la visió i l’experiència de professionals de la indústria farmacèutica per proveir-lo d’uns coneixements generals de les àrees implicades, i repassar les funcions que desenvolupa un director tècnic en la indústria farmacèutica i el tècnic garant de sectors afins, el COFB va acollir el curs “Direcció d’una indústria farmacèutica” el passat mes d’abril.

curs-direccio-industria-farmaceutica-abril2016 (2)

Ramon Bonet, doctor en farmàcia, especialista en farmàcia industrial i galènica i anàlisi i control de medicaments i drogues, director adjunt d’estratègia comercial canal retail i atenció al client Iberia Sanofi, i vocal d’Indústria del COF de Barcelona va ser el coordinador i el docent responsable de la formació.

La formació va incloure al seu programa diversos punts: direcció tècnica d’un laboratori farmacèutic, tècnics garants de sectors afins, tipus de laboratoris, legislació farmacèutica relacionada, llei de garanties i principals normatives, normes de fabricació correcta, aspectes generals de direcció tècnica, emmagatzematge, transport, distribució, subministrament de medicaments i traçabilitat, administració central i autonòmica, comerç internacional, subcontractació a tercers, auditories a tercers, devolucions, reclamacions, retirades, complements alimentosos i productes sanitaris.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal