Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Els farmacèutics es formen en les línies estratègiques del Pla de Salut

Els farmacèutics es formen en les línies estratègiques del Pla de Salut

22 agost 2016

Per tal d’aprofundir coneixements sobre el paper que té la farmàcia comunitària en el Pla de Salut 2016-2020, un document estratègic que planifica la política sanitària catalana per donar resposta a les noves necessitats socials, el COF de Barcelona va impartir d’abril a juny la segona edició del curs “Les línies estratègiques del Pla de Salut: implicacions per a la farmàcia comunitària”. Revisar i aprofundir en el coneixement dels principals grups estratègics del Pla i formar els farmacèutics per millorar el desenvolupament de l’atenció farmacèutica i la intervenció pràctica assistencial en determinades àrees específiques (MPOC, diabetis mellitus i insuficiència cardíaca) eren els objectius del curs. Al Blog, us vam explicar extensament en què consistia aquesta formació.

formacio-pla-de-salut-COFB-farma-comunitaria (3)

Mercè Barau (COFB)

formacio-pla-de-salut-COFB-farma-comunitaria (4)

Diego Castillo (Hospital Santa Creu i Sant Pau)

 

 

 

 

 

 

L’equip docent del curs va estar format per Diego Castillo, pneumòleg del Servei de Pneumologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; Josep Franch, metge d’atenció primària del CAP Raval sud i professor associat del Departament de Medicina de la UB; i Jordi Giner, infermer del Departament de Pneumologia, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, encarregats de la part teòrica; i els tallers els varen impartir Montse Iracheta, farmacèutica comunitària de Santa Coloma de Gramenet i vocal de l’executiva catalana de la SEFAC; Margarida Jansa, infermera educadora del Servei d’Endocrinologia de l’Hospital Clínic i Universitari de Barcelona; Josep Maria Verdú, metge de Família del CAP Sant Marti (Institut Català de la Salut) i professor associat de Medicina de la UAB; i Mercè Vidal, infermera i educadora del Servei d’Endocrinologia de l’Hospital Clínic i Universitari de Barcelona. Activitat coordinada per Mercè Barau, anterior vocal de la Junta de Govern del COF de Barcelona.

formacio-pla-de-salut-COFB-farma-comunitaria (2)

Potser també t’interessa:

Amb la col·laboració de: 

esteve

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal