Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Farmacèutics jubilats visiten Budapest

Farmacèutics jubilats visiten Budapest

26 agost 2016
Foto de grup del viatge a Budapest

Foto de grup del viatge a Budapest

Un grup de 76 sèniors amb ganes de viatjar, format per 30 col·legiats sèniors del Col·legi de Farmacèutics, 20 socis de Mutual Mèdica, 18 mutualistes de Mutuam i 8 socis de Clinicum, van fer les maletes il·lusionats per conèixer la capital d’Hongria del 6 al 10 de maig.

 

Algunes imatges de record d’aquest viatge inoblidable:

Teniu més informació sobre com va anar aquest viatge al Blog de Mutuam: Els viatgers de Mutuam Activa a Budapest … impossible d’oblidar!

Potser també t’interessa:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal