Estàs aquí: Inici > INFARMA > Infarma 2017: 21, 22 i 23 de març al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona

Infarma 2017: 21, 22 i 23 de març al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona

14 setembre 2016
Cartell Infarma 2017

Cartell de la 29a edició d’Infarma

Ja està en marxa l’organització de la 29a edició del Congrés i Saló Europeu de Farmàcia Infarma, que tindrà lloc els propers 21, 22 i 23 de març al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona. El Comitè Científic, format per representants dels Col·legis de Farmacèutics de Barcelona (COFB) i Madrid (COFM), ha celebrat avui la primera reunió amb l’objectiu d’iniciar el disseny d’un programa que permeti crear un marc d’intercanvi d’experiències, donar resposta a les inquietuds i necessitats dels professionals, així com debatre sobre les principals novetats del sector i mostrar, amb tot plegat, què pot aportar la farmàcia a la societat.

Organitzat conjuntament per COFB i COFM, en col·laboració amb Interalia, Infarma és una de les principals trobades professionals del sector de la farmàcia comunitària a Europa. La passada edició, celebrada a Ifema (Madrid), va comptar amb la participació de 29.726 visitants professionals –dels quals 3.250 van ser congressistes, 14.260 farmacèutics i 12.216 professionals-, i 350 empreses i laboratoris.

Infarma Barcelona 2017 també acollirà un any més el Saló de Medicaments i Parafarmàcia, en el qual les empreses del sector farmacèutic tindran l’oportunitat d’apropar-se, a través de la seva presència en estands, als milers de professionals que participaran a aquesta cita europea de farmàcia.

comite-cientific-2017

Membres del Comitè Científic d’Infarma Barcelona 2017

logo_Infarma_Barcelona_2017

En breu tota la informació de l’edició 2017 disponible a www.infarma.es
Twitter: @infarma_es
Infarma 2017: 21, 22 i 23 de març al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal