Estàs aquí: Inici > Recomanacions del farmacèutic > Recomanacions: la farmaciola

Recomanacions: la farmaciola

29 novembre 2016

cups flour1⁄2 cup butter2 eggs3⁄4 cup sugar1 cup milk1⁄2 tsp salt2 tsp baking powder1 tsp vanillaDe cara a poder alleugerir molèsties, curar les petites ferides que es poden ocasionar al dia a dia o assistir als petits accidents ocasionals (mareigs, talls, mals de cap, etc.), cal tenir, a qualsevol espai, una farmaciola ben equipada. Com els medicaments, és important que estigui fora de l’abast dels nens, ja que la ingesta descontrolada de fàrmacs pot suposar un gran risc per la salut, i s’hauria de guardar en un indret sense massa calor ni humitat i protegit de la llum directa.

El contingut bàsic s’haurà d’adaptar a les diferents finalitats que poden tenir les farmacioles. No s’equiparà igual la familiar, que una pensada per una escola o per una entitat esportiva, per exemple. Tot i això, en general, tot kit no ha de contenir només medicaments, sinó que ha d’incorporar, també, estris sanitarisun llistat de telèfons d’emergència. A la infografia podreu veure més específicament quins fàrmacs són els recomanats, així com els materials i els telèfons concrets (per poder veure-la més gran, clicar a la imatge).

Tipus de farmaciola: 

  • De casa
  • De la feina
  • De l’escola
  • De viatge
  • De campaments, colònies
  • De gimnàs o club esportiu. Veure [+]
  • D’emergències: kits per a catàstrofes

first-aid-kit-1416695-1600x1200-300x225És important revisar la farmaciola com a mínim dos cops a l’any i, així, observar que no hi hagi medicaments caducats o mal conservats. També caldrà tenir en compte els estris, de manera que les tisores o les pinces no estiguin rovellades, o vigilar si el termòmetre funciona correctament. Els fàrmacs que ja no es puguin utilitzar, s’hauran de portar a la farmàcia per tal d’eliminar-los de forma controlada i preservar el medi ambient.

Font i més informació, al nostre web de salut:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal