Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Entrevista Marta Castells: què aporta la farmàcia integrativa al pacient?

Entrevista Marta Castells: què aporta la farmàcia integrativa al pacient?

30 novembre 2016

Entrevista Marta Castells, farmacèutica i Acadèmica Corresponent de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya from COFB on Vimeo.

“La farmàcia integrativa se centra en la visió global del pacient, no només en el medicament”. Així descriu  la farmacèutica Marta Castells aquest model de farmàcia recollit al discurs que va llegir durant l’acte d’ingrés a la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya com a Acadèmica Corresponent.

Al vídeo de l’inici, Castells, a més de parlar de per què va començar a investigar en aquest camp, també aprofundeix en aspectes com què pot aportar la visió holística als pacients crònics o als serveis professionals, com el Programa de Detecció Precoç de Càncer de Còlon i Recte, i quins passos s’haurien de seguir per implementar-lo. 

Tots aquests factors giren entorn a dos objectius en què, en paraules de l’Acadèmica Corresponent, “el farmacèutic podria ser un referent: promoció de la salut i prevenció de la malaltia”.

Marta Castells, Acadèmica Corresponent de la RAFC, va ser vocal d’Alimentació del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (1998-2006). És Màster en Nutrició i Bromatologia, Certified Health Coach per la National Society of Health Coaches (USA), Màster en Coaching amb PNL, estudis de Homeopatia, Aromateràpia i altres Teràpies Naturals. És coautora del llibre “Aprendre a Menjar. Com alimentar-se per viure millor” (2002) i de “TDAH. Un nou enfocament”, Com tractar la manca d’atenció i la hiperactivitat”. (font: farmàcia Dra. Marta Castells).

Potser també t’interessa:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal