Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Terapèutica homeopàtica per a farmacèutics

Terapèutica homeopàtica per a farmacèutics

18 gener 2017

terapeutica-homeopatica-COFBEl pla de formació en homeopatia que el CEDH va posar en marxa fa tres anys se sustenta en una metodologia nova basada en el rigor, la qualitat i l’orientació aplicada a casos pràctics que es poden consultar a la farmàcia i, des de bon començament, compagina els conceptes teòrics de l’homeopatia amb casos pràctics. El curs “Terapèutica homeopàtica per a farmacèutics”, que va organitzar el Col·legi, constava de dos cicles: el d’iniciació, orientat a farmacèutics sense coneixements previs, i el d’expert, per a aquells que han cursat el primer cicle o ja tenen una titulació en homeopatia i necessiten ampliar coneixements tant teòrics com de caire més pràctic. En acabar el curs complet (els dos cicles) el passat mes de desembre, els alumnes van obtenir el diploma de terapèutica homeopàtica d’expert farmacèutic.

El curs anava adreçat a farmacèutics que tenen interès a formar-se de manera completa en homeopatia per oferir consells útils i eficaços amb seguretat i que volen convertir-se en experts i ampliar la faceta aplicada dels coneixements. Ha permèsformar els farmacèutics que el van cursar en homeopatia de manera completa amb l’adquisició progressiva dels aspectes teòrics i pràctics; també els ha proporcionat els coneixements, les tècniques i els recursos que permetin oferir un consell farmacèutic en homeopatia amb plena seguretat, qualitat i eficàcia, i facilitar l’especialització i la diferenciació de la farmàcia amb l’adopció del consell homeopàtic expert.

Programa del curs

  • Primer seminari. Fonaments de l’homeopatia
  • Segon seminari. Aparell respiratori II
  • Tercer seminari. Ginecologia i aparell circulatori
  • Quart seminari. Aparell osteomuscular i sistema nerviós
  • Cinquè seminari. Dermatologia II i obesitat

El quadre docent va estar format pelsespecialistes en homeopatia per la Universidad de Zaragoza i llicenciades en farmàcia per la Universitat de Barcelona, Montserrat Gil, Mercè Sellés i Ana Isabel Urruchi; i Antonio Ortega, llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista en homeopatia per la Universidad de Valladolid, metge homeòpata a Barcelona i vicepresident de la SEMH. Els quatre són diplomats en homeopatia pel CEDH i professors del mateix centre. Va complimentar el professorat un altre diplomat pel CEDH, metge homeòpata, i amb la mateixa llicenciatura que Ortega, Modesto Roca, especialista en medicina interna. El curs va estar coordinat per Josep Allué, vocal de Plantes Medicinals i Homeopatia del COF de Barcelona, i Eloy Echeverría, director pedagògic del CEDH.

Si t’interessa aquest curs… una nova edició del primer cicle comença el proper 20 de gener. Les inscripcions estan obertes! INSCRIU-TE (via web institucional del COFB)

El mateix curs el edicions anteriors, recollides al Blog:

Un comentari

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal