Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Campanya “Ossets solidaris” amb Farmamundi: participa!

Campanya “Ossets solidaris” amb Farmamundi: participa!

15 maig 2017

ossets-solidarisGairebé 2.000 milions de persones, la tercera part de la població mundial, no tenen accés regular als medicaments essencials. Per tal de donar solució a aquesta desigualtat en l’accés a la salut, l’ONG Farmamundi ha posat en marxa la campanya “Ossets Solidaris”, que consisteix en la venda, a través de les farmàcies, de bossetes amb caramels de goma sota un missatge solidari.

Des del Col·legi t’animem a participar-hi i contribuir així a acabar amb aquesta situació. Vols saber com? A continuació et donem més detalls:

Com participar-hi?

Com a farmàcia: uneix-te a les #farmaciassolidarias

Si a més del dolç et perd el bon cor, pots sol·licitar l’expositor o reposicions d’estoigs (amb 15 borses de 40 gr):

  • Preferiblement al teu distribuïdor habitual. La distribució farmacèutica col·labora de manera desinteressada amb Farmamundi. El Codi Nacional de Parafarmàcia de l’estoig és: 184263.3
  • En Farmamundi, a ositossolidarios@farmamundi.org o cridant al 902 01 17 17 i indicant quants estoigs vols

Com a ciutadà: 1 bolsita, 1 euro

Amb la compra d’aquestes borses de caramels de goma estàs col·laborant amb Farmamundi perquè puguin seguir millorant la salut dels qui més ho necessiten, facilitant l’accés als medicaments, l’assistència sanitària i el subministrament d’aigua potable i aliments, entre altres accions humanitàries. Els ingressos nets d’aquesta campanya es destinaran íntegrament al compliment de la missió social de Farmamundi.

ositos-solidario-gustazoA què es destinaran els fons recaptats?

Amb aquesta campanya, Farmamundi vol mantenir el compromís amb les comunitats amb les quals treballa des de fa 25 anys, i disposar així de recursos propis per poder reaccionar de manera ràpida i autònoma davant possibles emergències humanitàries, com és la difícil situació que pateix la població refugiada siriana o el cas recent de l’huracà Matthew a Haití, en el qual el COFB va col·laborar a fer-hi front en el marc del conveni que té signat amb Farmamundi. Aquí tens més informació.

Informació pràctica

Els ossets de goma són aptes per a celíacs i fets sota els controls de qualitat més estrictes per assegurar l’adequada integració en el mitjà on es vendran: les farmàcies.

Per a més informació:

Web de la campanya: www.ositossolidarios.com

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal