Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Lab Tests Online: una eina per interpretar les anàlisis clíniques

Lab Tests Online: una eina per interpretar les anàlisis clíniques

16 juny 2017
labtests-COFB (3)

Lluïsa Juan, vocal d’Anàlisi del COFB, va presentar la conferència

Les anàlisis clíniques han esdevingut una eina diagnòstica de vital importància, ja que intervenen en més del 80% de les decisions clíniques. A més a més l’avenç de les tecnologies afavoreix l’aparició constant de noves proves de laboratori. Davant d’aquest ampli ventall de proves existents i la seva contínua i ràpida evolució, és necessari que el professional sanitari disposi d’una font d’informació fiable i actualitzada que els permeti conèixer cadascuna de les proves que els conformen i els ajudi a interpretar-les.

 

El passat 6 de juny es va presentar al COFB, en forma de conferència, la presentació d’una pàgina web, www.LabTestOnLine.es, fruit de la col·laboració de societats científiques i la indústria del diagnòstic in vitro, amb l’objectiu d’informar sobre els paràmetres mesurats al laboratori clínic i d’altres aspectes relacionats. Aquest web funciona des de fa 10 anys al nostre país, després que s’estrenés als Estats Units l’any 2001. “La seva finalitat és la d’aportar informació als pacients i als professionals sanitaris, ja que el laboratori clínic, com totes les disciplines sanitàries estant en constant evolució” explica Lluïsa Juan, vocal d’Anàlisi del Col·legi i moderadora de la conferència.
labtests-COFB (2)

Ramón Deulofeu (Hospital Clínic Universitari)

Els ponents que van impartir la conferència van ser Ramón Deulofeu, del Laboratori de Bioquímica i Genètica Molecular de l’Hospital Clínic Universitari (Barcelona), especialista en bioquímica clínica i membre del Consell Editorial de Lab Tests Online, i José Ignacio Monreal del Laboratori de Bioquímica de la Clínica Universidad de Navarra (Pamplona), especialista en bioquímica clínica i anàlisis clíniques.

labtests-COFB (1)

José Ignacio Monreal (Clínica Universidad de Navarra)

A la conferència van assistir al voltant de 90 farmacèutics col·legiats, que des de l’oficina de farmàcia, es troben sovint, amb preguntes i dubtes dels seus clients envers algunes proves de laboratori.

Potser també t’interessa (via Blog):

Amb la col·laboració de:

logo labtests logo SEQC

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal