Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Saps si tens factors de risc de patir un càncer de pell? Participa a l’estudi DERMA-RISC

Saps si tens factors de risc de patir un càncer de pell? Participa a l’estudi DERMA-RISC

6 juliol 2017

Saps si tens factors de risc de patir un càncer de pell? Participa a l'estudi DERMA-RISCLa 2a edició de la campanya “Abans de deixar-t’hi la pell, consulta”, posada en marxa pel Col·legi en col·laboració amb el Grup de Melanoma de l’Hospital Clínic de Barcelona, ja ha atès a més de 3.100 usuaris a més de 300 farmàcies col·laboradores de la província de Barcelona. Una de les novetats d’aquesta segona edició és que, per primer cop, 32 farmàcies de la zona de l’Hospital Clínic participen en l’estudi DERMA-RISC i deriven al Servei de Dermatologia de l’Hospital un nombre determinat d’usuaris amb factors de risc perquè es puguin realitzar una revisió dermatològica especialitzada gratuïta i validar els qüestionaris. Aquesta zona, formada pels barris de Sants, Les Corts, l’Esquerra de l’Eixample i Sarrià, comprèn a un total de 211.000 persones aproximadament.

Saps si tens factors de risc de patir càncer de pell? Qualsevol usuari que s’acosti a les farmàcies d’aquest llistat pot beneficiar-se de participar en l’estudi! El farmacèutic et pot ajudar.

Saps si tens factors de risc de patir un càncer de pell? Participa a l'estudi DERMA-RISC

Informació relacionada, publicada al Blog:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal