Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Disponible un nou número de la revista científica Circular Farmacèutica

Disponible un nou número de la revista científica Circular Farmacèutica

20 juliol 2017

circular juliolJa ha sortit publicat el nou número de Circular Farmacèutica, la publicació científica que trimestralment edita el Col·legi i que recull articles elaborats per professionals sanitaris de reconegut prestigi.

Tres temes destacats en aquesta nova publicació: fibrosi quística, malaltia multisitèmica crònica; la campanya “Pren-te el pols”, paper de les farmàcies en la fibril·lació auricular i la presentació d’un cas clínic d’aquesta malaltia.

El rigor en el tractament dels temes i el prestigi dels autors dels articles fan d’aquesta publicació una via molt efectiva per donar a conèixer les novetats terapèutiques així com continguts relacionats amb l’atenció farmacèutica o la salut pública.

Vol. 75, núm. 2, segon trimestre 2017

  • Editorial: T. Casasín
  • Farmassistència: Campanya “pren-te el pols”. Les farmàcies tenen un paper important en la ruta assistencial de la fibril·lació auricular? R. Guayta-Escolies, G. Bagaria, B. Torres-Novellas, P. Rius, F. Moreno, S. Tous, P. Gascón
  • Casos Clínics: fibrosi quística. J. Arrojo, F. Bossacoma, C. Latre / Gestió d’un pacient amb fibril·lació auricular. F. Movilla, E. Serramontmany, M. Duero
  • Salut Pública: Les altres arbovirosis emergents: les infeccions per virus dengue, chikungunya,
  • toscana, crimea-congo i nil occidental. F. Parrilla
  • Alimentació i Nutrició: fitxes de recomanacions dietètiques per a una diabetis de tipus 2. L. Torres
  • Farmacèutics Innovadors: J. Boatella
  • Vademècum Cultural: M. Ramoneda

Veure números anteriors de Circular Farmacèutica (via cofb.org – en format PDF)

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal