Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Programa DermoExpert: dermocosmètica a la farmàcia comunitària

Programa DermoExpert: dermocosmètica a la farmàcia comunitària

25 juliol 2017

dermoexpertLes classes teòriques de la primera edició del curs Programa DermoExpert a la farmàcia comunitària van finalitzar el 12 de juliol. “Al llarg de cinc mesos els alumnes inscrits han pogut aprendre els conceptes bàsics sobre la pell, els principis actius i les diferents formes galèniques. Han aprofundit en les diferents patologies dermatològiques i en com fer les recomanacions més adients des de l’oficina de farmàcia, i han après com gestionar la categoria de dermocosmètica per tal de treure-li el màxim rendiment a la seva farmàcia” explica Marta Alcalde, vocal de Dermofarmàcia i Productes Sanitaris del COFB i una de les coordinadores de la formació.

“El curs ha estat molt orientat a cobrir les necessitats des de l’oficina de farmàcia i ha comptat amb la presència dels millors professionals en cada matèria. Per finalitzar el curs i obtenir el seu títol, els alumnes hauran de realitzar un projecte on se’ls demana realitzar un pla integral de gestió de la categoria cosmètica de la seva farmàcia. El presentaran i defensaran el 2 d’octubre davant d’un grup de professors i la resta d’alumnes. D’entre tots els treballs presentats, s’escollirà el millor” comenta Alcalde.

Per Aina Surroca, vocal del COFB i també coordinadora de la formació juntament amb Alcalde, aquest programa és un “tercer braç formatiu d’especialització en el que es troben igualment el Màster en Gestió de l’Oficina de Farmàcia (MGOF) i el Màster d’Ortopèdia, començant amb una part teòrica, imprescindible per una bona base i finalitzant amb un treball pràctic per aplicar a la mateixa oficina de farmàcia”. “En un moment donat es va detectar una mancança en una especialització única en dermofarmàcia i, per això, es va decidir agafar el repte de posicionar-se com un referent en formació de salut de la pell”.

El curs va estar dirigit per la farmacèutica Eulàlia Mateu Martinez, màster en màrqueting a ESADE, programa PDD a IESE, Cosmetics marketing & Business development.

La segona edició del Pograma DermoExpert començarà el 5 de febrer de 2018. Properament s’obriran les inscripcions pels canals habituals dels que disposa el COFB.

 

alumnes dermoexpert

Alumnes de la primera edició del Programa DermoExpert del COFB

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal