Estàs aquí: Inici > INFARMA > #InfarmaInnova: innovació, digitalització i transformació a Infarma 2018

#InfarmaInnova: innovació, digitalització i transformació a Infarma 2018

5 març 2018

En el marc d’Infarma 2018, #InfarmaInnova té per objectiu apropar la innovació i la transformació a tots els agents del sector de farmàcia, així com facilitar-los i fer-los protagonistes com a actors de canvi, transformació i innovació del sector farmacèutic.

Vuitanta persones podran gaudir de xerrades sobre les últimes tendències i innovacions que tenen impacte sobre el sector farmacèutic, adquirir habilitats i coneixement de noves metodologies de treball, explorar i dissenyar oportunitats de negoci i conèixer algunes de les startups de salut més interessants del nostre país.

#InfarmaInnova es divideix en 4 activitats:

Inspira - Crea - Hackathon - Competición de startups

Inspira #InfarmaInnova: 13 de març (matí)

Consisteix en una sèrie de xerrades d’innovació i digitalització, de tendències i bones pràctiques, així com de transformació del sector farmacèutic. 

Els ponents – de dins i fora del sector –  transmetran la seva visió sobre els grans reptes als quals s’enfronta el sector farmacèutic.

Crea #InfarmaInnova: 13 de març (tarda)

És un taller d’innovació en el qual es facilitarà als participants informació, visió, sensibilitat i eines per tal d’identificar debilitats, amenaces, fortaleses, oportunitats i reptes de la digitalització i innovació del sector i com treballar-les en el dia a dia.

Hackathon #InfarmaInnova: 14 de març (matí i tarda)

És una activitat que permet involucrar els participants a la solució del repte: “Com oferir més valor afegit als pacients, fomentant la millora i adquisició de bones pràctiques i la digitalització del sector farmacèutic”.

Per equips, i utilitzant la metodologia Customer Development, els protagonistes podran presentar la seva solució a un repte plantejat pel sector. Un equip serà escollit guanyador per un jurat especialitzat.

Les persones que vulguin participar al Hackathon poden sol·licitar la inscripció abans del 7 de març, a les 24:00 h. Els noms dels participants seleccionats es donaran a conèixer el divendres 9 de març.

Competició d’startups #InfarmaInnova: 15 de març (matí)

Per primera vegada, Infarma presenta la competició d’startups #InfarmaInnova, un premi concebut per donar suport a les startups espanyoles relacionades amb el sector farmacèutic. Un jurat professional seleccionarà el guanyador, que rebrà el seu reconeixement i premi.

El premi reconeix un projecte original i innovador i una proposta de valor que afronti els reptes actuals del mercat.

“Som innovadors, està al nostre ADN com a farmacèutics”

“Som innovadors, està al nostre ADN com a farmacèutics, i volem demostrar que estem preparats per a emprendre i anar més enllà de la dispensació tradicional gràcies als nous canals digitals que ja ens permeten prestar serveis de més valor per als nostres pacients del futur i atendre noves necessitats socials”. Aquesta és una de les reflexions de Rosalía Gozalo, vocal del COFM i una de les promotores d’aquest nou escenari d’Infarma 2018, que trobareu en aquest vídeo:

L’ objectiu d’#InfarmaInnova és sumar talent innovador i facilitar la digitalització del sector en un format atractiu de valor compartit dins del mateix Congrés que es converteixi en una espècie de laboratori d’idees. Volem ajudar i animar així tots els farmacèutics i estudiant participants a fer el pas de desenvolupar negocis que siguin innovadors aprofitant no només les noves tecnologies sinó el nostre coneixement expert del medicament i l’autocura de la salut”, explica el vicepresident primer del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Madrid (COFM), Manuel Martínez del Peral.

A qui es dirigeix #InfarmaInnova?

#InfarmaInnova#InfarmaInnova està orientat a professionals del sector, entre els que se seleccionarà personal d’oficines de farmàcia, laboratoris farmacèutics, distribuïdors farmacèutics, acadèmics i investigadors i estudiants. Per a la selecció es valorarà l’ocupació dels candidats, així com la seva experiència en innovació/startups.

 

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal