Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Compliance, què cal saber de les relacions institucionals?

Compliance, què cal saber de les relacions institucionals?

9 gener 2019

Recentment, el COFB, conjuntament amb Get Access, va organitzar el curs “Compliance, què cal saber de les relacions institucionals?” adreçat als professionals del mercat farmacèutic que es relacionen amb les diferents institucions del sector i l’administració pública.

El mercat farmacèutic és un mercat singular i, la implicació econòmica de les administracions en el finançament dels medicaments ha modificat les relacions institucionals que s’estableixen entre laboratoris, gestors, administracions, etc., fet que implica conèixer el marc regulador que defineix aquestes relacions.

Un moment del curs "Compliance, què cal saber de les relacions institucionals?”

Un moment del curs “Compliance, què cal saber de les relacions institucionals?”

Durant el curs, que va ser moderat per Glòria Tapias, presidenta de RI&MA, l’Hector Jausàs, soci del Departament Life Sciences de Fieldfisher Jausas, va presentar els tipus de relacions entre la indústria i els professionals no sanitaris, fent menció a la legislació dels professionals sanitaris/ no sanitaris, els límits normatius específics entre els diferents actors, el lobbyingi a les interaccions entre les companyes i l’administració pública.

De la mateixa manera, Lourdes Fraguas, secretaria general i directora del Departament Jurídic de FarmaIndustria, va introduir els aspectes més destacats que fan falta saber sobre les relacions institucionals en la indústria farmacèutica mitjançant una introducció al Complianceals codis de conducta i al Compliance en Farmaindustria.

Objectius principals del curs 

Els objectius principals del curs, que va ser plantejat en forma de preguntes i respostes i debat entre els ponents i els assistents, d’una banda es van basar en l’aclariment dels dubtes més habituals relacionats amb les relacions institucionals a l’hora d’establir contactes amb professionals sanitaris, organitzacions sanitàries, gestors públics, organitzacions de pacients, etc.

La moderadora del curs Glòria Tapias entre els dos ponents Hector Jausàs i Lourdes Fraguas.

La moderadora del curs, Glòria Tapias, entre els dos ponents Hector Jausàs i Lourdes Fraguas.

D’altra banda, també es van establir els límits d’actuació de la indústria farmacèutica segons les acciones plantejades i els professionals i gestors implicats.

Amb la col·laboració de:

 

 

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal